Poseta uspešnom preduzetniku u lokalnoj zajednici
3. juna 2019.
Učenici na času Tehnike i tehnologije predstavili svoje proizvode
7. juna 2019.

Matursko veče

Ovog juna ispratili smo još jednu generaciju naših učenika koja je uspešno završila osmogodišnje školovanje.

Matursko veče za učenike 8. razreda održano je u četvrtak, 06.juna 2019. godine, u holu „male„ škole. Učenici su se okupili oko 18.00 časova u svojim učionicama gde su ih  dočekale odeljenske starešine: 8/1 Miladinović Tatjana, 8/2 Miladinović Zoran, 8/3 Krstonošić Olivera i  8/4 Matić Zorka kao i  učitelji  Gordana Marević, Zora Gojković, Gordana Budimir i Snežana Miljuš.

Nakon toga, učenici su prošetali glavnom ulicom do „male„ škole gde se proslava održavala a njihovu šetnju ispratili su roditelji, rodbina i prijatelji koji su bili tu da uveličaju ovu svečanost.

Direktor škole, Nataša Đerić, na početku večeri, u ime svih nastavnika prigodnim rečima oprostila se od maturanata, a pozdravni govor maturanata pročitao je učenik Predrag Đurišić.Ovom prilikom, proglašen je i učenik generacije a to je Saša Bjelan i sportista generacije Sara Ivić.

Za poseban i svečan izgled sale kao i za ukusnu i pikantnu večeru pobrinula, kaoi uvek,  naša kuvarica Nada Mjerimačka sa svojim pomćnicima. Vredna, nasmejana i uvek na usluzi i nastavnicima i đacima, Nada je besprekorno postavila stolove i ukrasila salu da bi se naši maturanti osećali što ugodnije.

U ostatku večeri  Di Džej Srki je obezbedio sjajnu atmosferu muzikom koju je birao. Proslava je u najboljem redu i miru završena oko 24.00 časa.

Ovim putem  svim našim maturantima čestitamo završetak osmogodišnjeg školovanja i želimo svaku sreću u daljem životu !