Staša, Anja i Ljubica – naši Đaci – reporteri 

Opštinsko takmičenje iz matematike
7. decembra 2019.
Naša Jana uspešna na Dabru
12. decembra 2019.

Staša, Anja i Ljubica – naši Đaci – reporteri 

Učenici koji u produženom jednosmenskom radu pohađaju Radionicu za film i fotografiju priključili su se još u septembru projektu „Đak reporter“ koji je organizovao Savez za školski sport Srbije.

Đak reporter izveštava o svim važnim sportskim događajima u svojoj školi kao što su takmičenja, turniri, sportski susreti i sličn a učenice 7. razreda Staša Zorić, Anja Manhalt i Ljubica Đuričić, kao naši reporteri poslale su do sada nekoliko sportskih izveštaja i to:

-„Realizacija jesenjeg krosa „,
-„Ulične trke u Somboru „
-„Sportske igre u „maloj školi“ „,
-„Čas fizičkog vaspitanja u Novoj Crvenki – igre bez telefona“.

Izveštaji sa krosa i sa trka u Somboru objavljeni su u časopisu „Plamenko“. (Časopis „Plamenko„ je prvi dečji sportski list u Srbiji,  osnovan pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, koji izlazi jednom mesečno kao dodatak dnevnih sportskih novina „Sportski žurnal“).

Naši izveštaji su objavljeni u „Plamenku„ broj 20, novembar 2019.

Ovih dana zadatak je bio da u 90 sekundi predstavimo našu školu u video izveštaju koji će biti prikazan u emisiji RTS 1 „Školski sport „.

Svi izveštaji i reportaže objavljuju se na fejsbuk stranici Saveza za školski sport i na  You tube kanalu Đak reporter pa ukoliko vas zanima možete ih pogledati.

Evo kako je Staša predstavila školu u ograničenom vremenskom  intervalu od 90 sekundi.

(Voleli bi smo da čujemo vaše predloge i komentare i ukoliko želite da postanete i vi reporter slobodno  nam se pridružite….) 

Sportski pozdrav iz naše Radionice!

Saglasnost roditelja za korišćenje teksta, fotografija i snimaka u okviru projekta ”Đak-reporter”