И наше учионице међу 2000 дигиталних учионица  у Србији
23. avgusta 2018.
Спремање за нову школску годину у Новој Црвенки
1. septembra 2018.

Добродошлица првацима

Свечану добродошлицу новим ученицима наше школе, већ по традицији, припремају њихови старији другари  из 3.разреда. Овог  пута координатор  приредбе у част  ђака  првака,  тог  важног догађаја  на почетку сваке школске године,  била је учитељица  Зора Гојковић,  у сарадњи са осталим учитељима 3 разреда и њиховим ученицима.

Приредба је одржана у петак, 31.08.2018. године, у Дому Културе,   са почетком у 10.00 часова. Након  добродошлице, пригодног програма и прозивке, прваци су се са својим учитељицама упутили у учионице и тамо са родитељима  наставили дружење и упознавање. Приредби су поред родитеља  присуствовали директор школе, педагог, психолог, библиотекар, учитељи  и део наставика предметне наставе. Ове  школске године у први разред уписан је свега 61 ученик,  а  учитељи  у  три  формирана одељења су: Гордана Будимир, Наташа Грковић и Жанка Личина.

Ученицима првог разреда и њиховим родитељима  честитамо  полазак у  школу а осталима  такође  желимо успешну нову школску  2018/19 годину !