I naše učionice među 2000 digitalnih učionica  u Srbiji
23. avgusta 2018.
Spremanje za novu školsku godinu u Novoj Crvenki
1. septembra 2018.

Dobrodošlica prvacima

Svečanu dobrodošlicu novim učenicima naše škole, već po tradiciji, pripremaju njihovi stariji drugari  iz 3.razreda. Ovog  puta koordinator  priredbe u čast  đaka  prvaka,  tog  važnog događaja  na početku svake školske godine,  bila je učiteljica  Zora Gojković,  u saradnji sa ostalim učiteljima 3 razreda i njihovim učenicima.

Priredba je održana u petak, 31.08.2018. godine, u Domu Kulture,   sa početkom u 10.00 časova. Nakon  dobrodošlice, prigodnog programa i prozivke, prvaci su se sa svojim učiteljicama uputili u učionice i tamo sa roditeljima  nastavili druženje i upoznavanje. Priredbi su pored roditelja  prisustvovali direktor škole, pedagog, psiholog, bibliotekar, učitelji  i deo nastavika predmetne nastave. Ove  školske godine u prvi razred upisan je svega 61 učenik,  a  učitelji  u  tri  formirana odeljenja su: Gordana Budimir, Nataša Grković i Žanka Ličina.

Učenicima prvog razreda i njihovim roditeljima  čestitamo  polazak u  školu a ostalima  takođe  želimo uspešnu novu školsku  2018/19 godinu !

Ostavite odgovor