„Pažljivko„ za prvake

Sadimo jesenje cveće …
23. septembra 2018.
U susret Dečjoj nedelji
27. septembra 2018.

„Pažljivko„ za prvake

Agencija za bezbednost saobraćaja preko  svojih predstavnika u lokalnim samoupravama i ove godine sprovodi u različitim oblicima   čiji je cilj povećanje bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju.

Učenici prvog razreda dobili su ovih dana na poklon  edukativni priručnik „Pažljivko –pravila u saobraćaju„ koji će im svakako pomoći da se što bolje snalaze na  svakodnevnom putu od kuće do škole.Knjiga je namenjena njihovom uzrastu a glavni lik je njihov drugar  Pažljivko u  zna sve o saobraćaju.

Pored toga, učenici nižih razreda, pred kraj prošle školske godine imali su  priliku da pogledaju predstavu tj.  interaktivni čas u kojem  Pažljivko kroz pesmu i igru  dočarava svakodnevne situacije u saobraćaju.

Učenicima i roditeljima preporučujemo i obrazovni  video crtani film u dva dela pod nazivom  „Pažljivko –pažnja sad !„ kao i ostale  video spotove namenjene učenicima koje možete naći na sajtu Agencije za bezbednost saobraćaja.

http://www.abs.gov.rs/%D1%81%D1%80/preventivne-aktivnosti/kampanje-421/arhiva-kampanja/video-spot-paznja-sad-crtani-film-pazljivko–prvi-deo

Foto galerija

Ostavite odgovor