Садимо јесење цвеће …
23. septembra 2018.
У сусрет Дечјој недељи
27. septembra 2018.

„Пажљивко„ за прваке

Агенција за безбедност саобраћаја преко  својих представника у локалним самоуправама и ове године спроводи у различитим облицима   чији је циљ повећање безбедности најмлађих учесника у саобраћају.

Ученици првог разреда добили су ових дана на поклон  едукативни приручник „Пажљивко –правила у саобраћају„ који ће им свакако помоћи да се што боље сналазе на  свакодневном путу од куће до школе.Књига је намењена њиховом узрасту а главни лик је њихов другар  Пажљивко у  зна све о саобраћају.

Поред тога, ученици нижих разреда, пред крај прошле школске године имали су  прилику да погледају представу тј.  интерактивни час у којем  Пажљивко кроз песму и игру  дочарава свакодневне ситуације у саобраћају.

Ученицима и родитељима препоручујемо и образовни  видео цртани филм у два дела под називом  „Пажљивко –пажња сад !„ као и остале  видео спотове намењене ученицима које можете наћи на сајту Агенције за безбедност саобраћаја.

http://www.abs.gov.rs/%D1%81%D1%80/preventivne-aktivnosti/kampanje-421/arhiva-kampanja/video-spot-paznja-sad-crtani-film-pazljivko–prvi-deo

Фото галерија