Јавна набавка – услуга извођења ексурзија ученика ОШ ”Вук Караџић” Црвенка
25. januara 2019.
Предшколци  на часу географије
25. januara 2019.

Обележена школска слава

Низом свечаности које су припремили ученици са својим наставницима обележили смо школску славу. Светосавска приредба одржана је у Дому културе у петак, 25.01.2019. године са почетком у 12.00 часова за ниже и 13.00 часова за више разреде. Приредбу су са одабраним ученицима припремиле наставнице  Д. Делибашић , В. Чуковић, С. Бошњак и З. Гојковић. Текст представе написале су  талентоване и вредне ученице 5. разреда Николина Косовић  и АнаСавић, док су програм водили Ана Љумовић и Јовица Јововић. Чланице школског хора извеле су осим Светосавске химне још неколико песама у духу светосавља за шта су награђенe великим аплаузом. Свечаност су наравно улепшали и чланови фолклорне секције, наши бивши и садашњи ученици који су на бини извели сплет народих песама и игара.

Током јануара организован је ликовни и литерарни конкурс  на тему  „Лик и дело Светог Саве„ на ком су се посебно истакли следећи ученици:

Ликовни конкурс:

1.место – Јана Павићевић (7.р),
2.место -Луна Батинић (8.р) и
3.место – Нина Бигић (5.р)

Литерарни конкурс:

1.место – Марија Корцеба (8.р)
2.место – Наталија Предовић (6.р)
3.место -Ленка Корцеба (5.р)

На Савиндан у недељу, 27.01.2019. године у ХрамуСветогСаве, у 10.00 часова,  свештеник Милош Петровић освештао је славски колач у присуству овогодишњег школског кума г-дина Драгана Капичића, директора предузећа Сигма Хлороген. Свечаној литургији присуствовао је велики број ученика, наставника, родитеља  и радника школе,прошлогодишњи кумови.

Следеће окупљање било је опет у цркви, пре почетка вечерње литургије, око 16.00 часова, где је  око 70  ученика узраста од 1. до 6. разреда рецитовало светосавске песме. Свим дешавања и у Дому културе и у цркви, присуствовали  су и родитељи, којима се овим путем захваљујемо на присуству и подршци !

У вечерњим часовима у ресторану „Кристал„ организована је свечана вечера на којој је директорица НаташаЂерић, као домаћин, дочекала славске госте .

Свим ученицима и радницима још једном честитамо школску славу уз жељу да будемо јединствени и да међусобно живимо у слози и љубави, јер је то суштина светосавља и православља, Сретна слава Свети Сава !

Фото галерија