Одржани  10-ти „Дани Сунца“ у Кули

Oкружно такмичење „Мали Пјер 2019„ 
9. maja 2019.
Пролећни крос РТС –а
10. maja 2019.

Одржани  10-ти „Дани Сунца“ у Кули

У четвртак,  09. маја 2019. године, десети пут је одржана манифестација и стручни скуп „Дани Сунца„  у Кули. Директор школе, Наташа Ђерић  и наставник технике и технологије Јелена Керекеш присуствовале су овом догађају заједно са представницима основних и средњих школа наше општине,  на позив професора Марјана Љ. Иванова.

Скуп је почео у 10.00 часова а  након поздравне речи директора М. Милованчева, председника општине Д. Миљанића и идејног творца манифестације, професора  М. Иванова,  у свечаној сали СТШ “Михајло Пупин„  отпочела су предавања водећих стручњака из области обновљивих извора енергије.

У  оквиру манифестације организован је и литерарни конкурс  за ученике основних и средњих школа, на ком је ученик  6.разреда,  Лука Фолк освојио је  3. место (наставник Соња Сретовић). Лука је са својим родитељима 10.05.2019. године,  у 17.00 часова,  присуствовао свечаности уручења награда,  где су ученици читали своје радове и разговарали на тему обновљивих извора енергије који су уједно и били тема  конкурса. Након читања  награђених радова гостима је припремљена укусна закуска. Овим путем  се захваљујемо  љубазним и срдачним домаћинима: проф. М. Иванову и професорицама српског језика  и надамо се поновном дружењу следеће године.