Награда за монтажу на Смотри кратког ђачког филма

Смотра стваралаштва „Ја знам и умем да …“
28. maja 2019.
Календар уписа у средње школе
29. maja 2019.

Награда за монтажу на Смотри кратког ђачког филма

Смотра краког ђачког филма „ФИЛМић“,  уврштена у Календар смотри и такмичења,  одржана је и ове године а организатор смотре је Центар за развој науке  и технологије (ЦНТИ ) из Новог Сада уз подршку Министарства просвете, науке и спорта. Ученице Николина Косовић (5. раз), Ана Савић (5. раз) и Ања Поповић(8.раз) са својим филмом о вршњачком насиљу  освојиле су награду за монтажу.

Ученице су са ментором, наставницом Оливером Крстоношић,  присуствовале  завршној манифестацији која је одржана 29.05.2019. године  у амфитеатру факултета ФИМЕК  у Новом Саду. У 10.00  часова је почела пројекција филмова и представљање тимова  а затим је у 12.00 часова  уследила подела диплома и награда.

Манифестацији су присуствовали др.Слободан Попов, Петар Виђикант, др. Драган Солеша као и остали представници Министарства просвете  и Центра за науку и технологију који су најуспешнијма уручили награде и дипломе.

Поносни смо смо на наше сјајне и вредне ученице  и њихове успехе, овом приликом им честитамо као и њиховој наставници Оливери Крстоношић.