Спортски дан, „У туђим ципелама“ и Дечји вашар у Дечјој недељи

Новоцрвенчани у Дечјој недељи
11. oktobra 2019.
Jесењи крос
14. oktobra 2019.

Спортски дан, „У туђим ципелама“ и Дечји вашар у Дечјој недељи

Други део Дечје недеље (среда и четвртак) настављен је у спортском стилу. Ученици нижих разреда организовали су разне игрице и такмичења у холу „мале“ школе и у спортској хали док су старији ученици имали турнир у фудбалу одбојци и кошарци који су једва чекали. 

Петак јебио последњи, али не мање интересантан,  дан у коме су ученици били у улози радника школе.  Ученици су сјајно одиграли своје улоге од куварице, педагога , секретара па до директора. Био је то дан пун смеха, забаве али и учења. Сви су поносно гледали своје заменике и трудили се да их науче основа правила радног места за које  су се ови сјајни малишани кандидовали.

У поподневним сатима,  родитељи и други грађани Црвенке су посетили Дечји вашар који сеодржавао у  дворишту „мале“ школе. Разгледали су рукотворине наших малишана и уз симболичне цене их откупљивали . Ученички парламент се такође придружио продаји а њихов приход биће намењен куповини поклона за најуспешније ученике генерације.

Тако смо завршили и овогодишњу Дечју недељу а од понедељка враћамо се својим школским обавезама и настављамо радно, свеближе завршетку првог квартала када ћемо сумирати прве резултате и оцене ученика у овој школској години. Зато, драги ученици , „загрејте столице“ да резултати буду што бољи …

Фото галерија