Они су били ђаци прваци пре 60 година ….

На Сајму књига у Београду
26. oktobra 2019.
Пчеле су нам важне
31. oktobra 2019.

Они су били ђаци прваци пре 60 година ….

Септембра 1959. године у стару зграду ОШ „Бранко Радичевић „ (некадашњи вртић Бамби) пошла је у 1. разред генерација ученика која се протеклог викенда, 26.10.2019. године окупила да обележи 60 година од поласка у школу. 

Окупљање је договорено испред „велике школе„ а након прозивке присутни су обишли школску зграду а у њој дигитални кабинет, спортску салу, зборницу  и школски терен. То је била прилика да се присете својих школских дана  и упореде школовање некада и сад. У кино-сали, погледали су презентацију са старим фотографијама а ту су били и стари дневници које су могли да прелистају ….

Дружење је настављено у ресторану „Кристал“ а присуствовали су:

Милорад Ковачевић, Ненад Јовичић, Радмила Абутовић, Милена Шевић, Бранка Мартиновић, Славко Јовичић, Милица Јокић, Драгица Гагић, Љубинка Богичевић, Слободнка Прибаковић, Миланка Рајовић, Радојка Мимић, Петар Драгичевић, Душан Стојовић, Геза Петраш, Војо Крчмар, Славка Вукадиновић, Карољ Саболчки, Милан Косовић, Светозар Матовић, Мирко Марић, Биљана Џомба, Бранка Станимиров, Мира Остојић, Сретен Ђуровћ, Драгица Радуловић, Зора Бокић, Милан Тунгуз, Ковиљка Матијашевић, Душица Анђелковић, Слободан Бонџић, Јосип Бицок.

Фото галерија