Сташа, Ања и Љубица – наши Ђаци – репортери 

Општинско такмичење из математике
7. decembra 2019.
Наша Јана успешна на Дабру
12. decembra 2019.

Сташа, Ања и Љубица – наши Ђаци – репортери 

Ученици који у продуженом једносменском раду похађају Радионицу за филм и фотографију прикључили су се још у септембру пројекту „Ђак репортер“ који је организовао Савез за школски спорт Србије.

Ђак репортер извештава о свим важним спортским догађајима у својој школи као што су такмичења, турнири, спортски сусрети и сличн а ученице 7. разреда Сташа Зорић, Ања Манхалт и Љубица Ђуричић, као наши репортери послале су до сада неколико спортских извештаја и то:

-„Реализација јесењег кроса „,
-„Уличне трке у Сомбору „
-„Спортске игре у „малој школи“ „,
-„Час физичког васпитања у Новој Црвенки – игре без телефона“.

Извештаји са кроса и са трка у Сомбору објављени су у часопису „Пламенко“. (Часопис „Пламенко„ је први дечји спортски лист у Србији,  основан под покровитељством Министарства омладине и спорта, који излази једном месечно као додатак дневних спортских новина „Спортски журнал“).

Наши извештаји су објављени у „Пламенку„ број 20, новембар 2019.

Ових дана задатак је био да у 90 секунди представимо нашу школу у видео извештају који ће бити приказан у емисији РТС 1 „Школски спорт „.

Сви извештаји и репортаже објављују се на фејсбук страници Савеза за школски спорт и на  You tube каналу Ђак репортер па уколико вас занима можете их погледати.

Ево како је Сташа представила школу у ограниченом временском  интервалу од 90 секунди.

(Волели би смо да чујемо ваше предлоге и коментаре и уколико желите да постанете и ви репортер слободно  нам се придружите….) 

Спортски поздрав из наше Радионице!

Сагласност родитеља за коришћење текста, фотографија и снимака у оквиру пројекта ”Ђак-репортер”