Навијамо за Јовану ! (Јована Јововић гост у нашој школи)

Представа „Женидба Деда Мраза“ за најмлађе школарце
19. decembra 2019.
Поново Тоде
20. decembra 2019.

Навијамо за Јовану ! (Јована Јововић гост у нашој школи)

Право из Јапана, са Светског рукометног првенства за жене, у коме је дебитовала као најмлађа у репрезентацији Србије, стигла нам је Јована Јововић, коју смо са великом  радошћу и поносом угостили данас у нашој школи.

Честитке и похвале међу првима Јовани су упутили директор школе, наставници физичког васпитања и присутни наставници.

Ученица 6.разреда Николина Косовић урадила је интервју са Јованом, а након тога, Јована је имала сусрет са ученицима наше школе у спортској сали. Природна, скромна и насмејана, као и увек, Јована је при уласку поздрављена громогласним аплаузом од стране свих ученика.

Наставница физичког васпитања, Данијела Ловре, пожелела јој је добродошлицу у име свих ученика а затим поразговарала са њом о утисцима са Светског првенства, успеху који је постигла и даљим плановима за будућност.

Јована је својим млађим другарима, приликом свог обраћања, између осталог, поручила да вредно тренирају и да се упорност и труд увек на крају исплате. Подстакла је, својим примером, све присутне ученике да се баве спортом и физичком активношћу, да стреме ка својим циљевима и сновима јер, како каже, она је још један доказ да се жеље остварују радом и упорношћу. Поред спорта и каријере, Јована није запоставила школу и  образовање.

Ученици су могли да поставе Јовани питања која су желели, да поразговарају и фотографишу се са њом. На крају дружења, неколицина ученика покушала је да „стане на црту“ и одбрани Јовани шут, чак је и наставница стала испред гола али је Јованина рука била непогрешива у погађању циља.

Овој сјајној младој девојци, која нас је све освојила својом спонтаношћу, приликом растанка пожелели смо још много  спортских и животних успеха очекујући да је опет ускоро угостимо и дочекамо…

Фото галерија