Наши ученици – вредни и радни у свим  условима

Обавештење Министарства просвете, науке и технолошког развоја у вези са пробним завршним испитом
8. aprila 2020.
Ученици 3/2 рециклирају и улепшавају своје домове
10. aprila 2020.

Наши ученици – вредни и радни у свим  условима

Након три недеље, ситуација у којој смо се  сви изненада  нашли, родитељи, ученици али и наставници, показала је још једном да се све може превазићи ако има воље и жеље.

Заједничким трудом и радом све три стране, комуникација са ученицима од самог почетка је више него задовољавајућа а  највише се остварује  путем вибер група и  Гугл учионица.

Неке одељенске старешине  путем Zoom апликације држе чак и ЧОС-ове а тиме им је  омогућена заједничка видео комуникација са ученицима. Велики број  наставника примењује  бројне алате за наставу на даљину   а то су: Каhoot!  Wordwall, Padlet, Tangram и бројне друге апликације.

Сви редом, од ученика  1. разреда који су  осликали прозоре својих соба па све до  ученика  8.разреда  који се  припремају за пробни завршни испит,  вредно уче и раде  а и њихови  наставници,  који поред припремања материјала прате бројне вебинаре и усавршавају се за вођење нових облика наставе.

Ученицима који немају приступ интернету дежурни наставници штампају  материјале и домаће задатке  два пута недељно јер мислимо и на њих.

 Уз помоћ родитеља, браће и сестара  настају  сјајни радови који исказују  умеће , сналажљивост и креативност  па смо одлучили да их поделимо са вама .

 Драги ученици,у нашој галерији налази се само мали део  ваших   радова чије ауторе похваљујемо  а овом приликом још једном  позивамо учитеље и наставнике да нам шаљу најинтересантније и најуспешније радове које ћемо с поносом објавити.

У жељи да се сви што пре поново видимо   у школи   поручујемо вам као и наши „првачићи“ који су осликали своје прозоре: 

Чувајте се и останите код куће !

Фото галерија