Зaвршнa свeчaнoст „Дaни инфoрмaтикe у шкoлaмa Вojвoдинe 2013“
21. decembra 2013.
Његошу у част – 200 година од рођења П.П.Његоша
23. decembra 2013.

Приредба поводом Дана школе

priredba_231213У  нашој „Малој„  школи је у понедељак, 23.12.2013. год. са почетком у 10.00 часова,  одржана приредба коју су,  поводом обележавања Дана Школе, припремили учитељи  и ученици нижих разреда.

Програм је почео наступом  хора и извођењем песме  “Давно беше“. Водитељ програма била је ученица 3. разреда,  Анђела Шевић. После увода и најаве програма ређали су се  многобројни   учесници приредбе.

Група девојчица 34  одељења –  учитељице Љиљане Маревић, извела је ритмичку  игру уз песму „Азбука“. После њих,  наступали су ученици 2. разреда  које је припремила учитељица Драгана Маревић, а ученик 3. разреда Лав Бракус је рецитовао.

У програму  су  показали своје глумачке и певачке способности:  група ученика 2.разреда, учитељице Гордане Шкеровић, ученици  дефектолога Јелене Олујић,  па „Додоле“ из 3. разреда учитељице Зорице Гојковић,  да би нас на крају насмејали али и поучили  „Снежана и седам патуљака„ које су глумили ученици  3. разреда учитељица Наташе Грковић и Личина Жанке.

Представа је изведена у два термина, у 10.00 часова и поново у 13.00 часов, тако да су имали прилику да је погледају   ученици обе смене, знатижељни родитељи, наставници и ученици виших разреда .

Фото галерија