Радови са дечје ликовне колоније
7. oktobra 2014.
Oпштинско такмичење – стони тенис
9. oktobra 2014.

Вршњачки тим у новој акцији

vrsnjacki_tim_081014Поводом Дечије недеље чији је мото ове године био ,,Свако дете срећног лица, чува једна породица’’. Вршњачки тим школе донео је одлуку да ове године организује хуманитарну акцију намењену  деци без родитељског старања.

Од мноштва идеја искристалисала се следећа: правићемо магнете, продавати их и тако зарадити новац за реализацију акције.

У  посао око израде магнета укључио се Вршњачки тим школе, ликовна секција и наставница ликовног, психолог,  директорка…а наш домар, Александар, много је помогао и приликом прављења магнета, а и приликом фарбања. Донео ја чак и своје калупе у облику кућице, дрвета и сунца, а највише смо направили црвених срца,симбола љубави. Посао је трајао данима а сама продаја вршила се на три места: испред школе, у центру села и на пијаци.

Успели смо да анимирамо грађане Црвенке, све случајне и намерне пролазнике. Објашњавали смо своју акцију, плакатирали поруке, написали значења ових симбола. Никоме није била важна цена магнета већ учешће у акцији.

Акција је у потпуности успела. Кад се заврши Дечја недеља и прикупи сав новац,договарамо се о куповини, о дечијим жељама и идемо у госте да уручимо поклоне.

Браво за хумане ученике основне школе ,,Вук Караџић,,

Фото галерија