Чувари дечијих осмеха 2012.
17. juna 2012.
Шта знаш о саобраћају
5. jula 2012.

Пријем за добитнике вукових награда

У нашој школи се традиционалном, скромном свечаношћу, обележава награђивање ученика – носилаца вукове дипломе. Године у овој генерацији 2011/2012. године  основну школу завршио је 101 ученик. Били су распоређени у четири одељења:1/1 – 8/1 учитељица је била Фрагана Јојић, а одељењски старешина са којим завршавају основну школу Весна Мркић.

1/2  – 8/2 учитељица Гордана Шкеровић предала је штафету Дубравки Делибашић.

1/3 – 8/3 учитељица Драгана Маравић своје ђаке је предала Нади Мјеримачки.

1/4 – 8/4 учитељ Веселин Мишковић започео а разредна Јелена Керекеш довршила посао.

Наравно не заборављамо учитеље ове генерације из Нове Црвенке Наташу Грковић и Мирјану Баџу.

Укупан број одличних ученика у овој генерацији је 42  и као што се већ зна, увек има бољих међу добрима а  то су ове године ученици који су на предлог одељењског већа, са потврдом  наставничког већа – будући носиоци вукових диплома – најзначајнијег  признања за њихов узраст у области образовања.

Из 8/1 одељења долази нам девојчица за коју разредна, а и већина наставника каже да их одушевљава својом смиреношћу и смерношћу. На време извршава своје обавезе и то са необичном лакоћом која краси веома умне људе. весела је и воли уметност, а песмицу смисли и напише у трену. Посебан је и њен допринос у  раду вршњачког тима и програма ,,Школа без насиља,, који је, захваљујући њој, добио своју песмицу. носилац вукове дипломе Сара Станковић.

У 8/2 такође има пуно добрих ученика и примерне деце.

Неко за кога бисмо могли рећи да је ,,савест,, свог одељења. пажљив, изузетан у извршавању својих обавеза и увек спреман да помогне и увек ту за своје другаре. одличан успех није изостао као ни награде са такмичења – носилац вукове дипломе Данило Маравић.

Ведрог духа, насмејан и увек расположен за шалу. Својом духовитошћу успео је,током школовања, да насмеје све: од ученика до наставника. наравно уз то и добар успех у школи, носилац вукове дипломе –  Александар Козомора.

Посебна и увек другачија, понекад и превише озбиљна , али, пре свега, одговорна и свестрана. Прави је критичар али увек праведна и борац за правду. Вредна и марљива ученица, носилац вукове дипломе – Тијана Поповић.

Одељење 8/4 дало нам је два вуковца.

Она је стандардно вредна, тиха и скромна. Велики је друг и пријатељ.и она је била део вт и дала је свој огроман допринос у програму ,,Школа без насиља,, насмејана и ведра, ведрог духа и широког осмеха – носилац вукове дипломе Наташа Ммјеримачка.

Још једна тиха и скромна девојчица, одговорна и вредна, благог осмеха и невероватно бистрог погледа жељног знања. Носилац вукове дипломе –  Јована Стојанов.

У 8/3 ситуација је следећа:

Још једна вредна и одговорна млада особа. Весела али одмерена у својим речима и поступцима, изнад свега спремна да помогне другарима па је итекако омиљена у друштву. Носилац вукове дипломе –  Јана Вукојевић.

И шта рећи за још једног ученика – не само да је добар у научним дисциплинама било да је у питању историја или географија, него је информатика  већ скоро стала у мали прст па се филимићи и презентације које је радио заједно са својим другарима увек нађу на водећим местима на разним конкурсима. А фудбал је посебна прича – ем је љубав и релаксација, ем даје добре резултате. Учешће у раду вт је више него значајно – нарочито када је у питању било промовисање фер плеја или заштите од електронског насиља. Одличан ученик, пример у свему, носилац вукове дипломе и најбољи од најбољих, ученик генерације школске 2011/2012 године – Лука Косовић.

Наша школа традиционално бира и спортисту генерације. На предлог наставника физичког васпитања и на основу правилника о награђивању ученика – приступило се бодовању. Конкуренција је била веома оштра, нарочито кад је у питању њена клупска другарица, али резултати које је она постигла ипак су надмашили све остале – наша атлетичарка, првак државе, победник школске олимпијаде Ивана Комадина.

Родитељи награђених ученика као и њихови наставници поносно су посматрали доделу награда и делили међусобно задовољство и радост. Честитамо спортисти генерације, свим носиоцима вукових диплома а посебно ученику генерације на постигнутом успеху.

Фото галерија