55. Oпштинска смотра дечјег музичко-фолклорног стваралаштва у Липару
27. aprila 2015.
Међуокружно такмичење- рукомет
28. aprila 2015.

Презентације средњих школа из наше околине – “Сајам образовања”

За сваког ученика при крају основног школовања, у 8. разреду,  долази време одлуке. Куда после основне школе, сигурно је једно од најчешћих питања на које они, заједно са својим родитељима, траже прави одговор.

Правилан и адекватан избор средње  школе, током даљег школовања пружиће вам задовољство да  учите оно што волите и за шта сте способни а касније да познајете  свој посао и радите га са задовољством .

У том циљу  чланови Тима за ПО  су организовали  у  уторак 28.04.2015. године Сајам образовања на коме су се представиле гимназије и стручне школе из наше околине.

Око 17.00 часова пристигли су нам гости – представници следећих школа:

– Средња стручна школа из Црвенке
– Економско –трговинска школа из Куле
– СТШ „Михајло Пупин „из Куле
– Гимназија „Жарко Зрењанин“ из Врбаса
– СТШ „4.ЈУЛИ“  из Врбаса
– Гимназија „Петро Кузмјак „ из Руског Крстура
– Дом за ученике Сомбор.

Приликом представљања професори и ученици који су дошли, објашњавали су услове уписа, начин школовања, образовне профиле  и слично уз видео презентације на којима су се налазиле фотографије школе, учионица ,разних  манифестација.

На овај начин, матуранти и њихови родитељи имали су прилику да  „из прве руке„   добију све потребне информације и савете везане за  избор   средње школе.

Надамо се да смо организацијом оваквог догађаја допринели  да одлуке „осмака“ о наставку школовања буду што адекватније .

Срећно !

Фото галерија