Молитва за почетак нове школске године у храму Светог Саве
14. septembra 2014.
Чувари дечијих осмеха
20. septembra 2014.

Увод у програм професионалне оријентације у одељењима 7-3 и 7-4

У овој школској години у програм Професионалне оријентације укључена су два одељења седмих разреда (7-3 и 7-4 ) која  ће на часовима: српског језика, ликовне културе, грађанског васпитања, техничког и информатичког образовања, информатике   као и часовима одељенског старешине  реализовати радионице из овог  програма,  предвиђене Годишњим планом активности.

Наш психолог, Љиљана Дамјановић, као члан Тима ПО, у сарадњи са одељенским старешинама ова два одељења, већ  у првим данима септембра упознала је ученике са  активностима које им предстоје као и са циљевима целокупног  пројекта који се спроводи у  скоро свим школама Србије.

Она је нагласила да је основни циљ пројекта да ученици донесу правилну и самосталну  одлуку о избору школе и занимања а ученици су били веома заинтеросавани и активно су учествовали изражавајући своја мишљења.

Надамо се да ћемо уз сарадњу  наставника, родитеља и свих заинтересованих, које овом приликом позивамо да нам се прикључе, успешно реализовати све предиђене активности за ову школску годину.