Дечаци ОШ „Вук Караџић„ на државном такмичењу у рукомету

Интервју са Јованом Јововић-капитеном женског рукометног тима ОШ ,,Вук Караџић“ Црвенка
23. maja 2015.
Пролећно уређење спортског терена
27. maja 2015.

Дечаци ОШ „Вук Караџић„ на државном такмичењу у рукомету

Поред сјајне женске екипе у рукомету  (узраст пионирке), можемо се похвалити и  екипом дечака која је самим учешћем на државном такмичењу остварила велики успех. Они су са наставницом физичког васпитања, Данијелом Ловре, 24.  и 25.маја 2015. године  боравили у месту Брзеће, на Копаонику, где  је ово такмичење реализовано.

По повратку са такмичења, ученик 8.разреда, Мане Узелац , голман  екипе, поделио  је са нама  утиске о боравку  на  Копаонику:

Екипу су чинили: Милан Слива, Милан Гостовић, Милан Бошковић, Мане Узелац, Марко Савић, Марко Хеђелјаи, Милош Николић, Предраг Марјанац, Лазар Стојичић, Александар Вукчевић , Филип Тунгуз и Дамир Шукара.

Првог дана такмичења  наша екипа је забележила два пораза, од екипа из Смедерева и Пожеге. Следећег дана остварили смо победу над екипом из Зубиног Потока и на крају, у борби за 5.место, поражени смо од екипе из Каћа. Ово је било велико искуство за нас и желео бих да истакнем,  да је цео тим веома поносан због учешћа на највишем нивоу такмичења. Смештај, организација  и сама реализација такмичења били су одлични. Заиста је била част и задовољство играти и бити међу најбољима у Србији.

Свим ученицима и наставници Данијели Ловре честитамо на постигнутом успеху и желимо још много победа !

Фото галерија