Naši najuspešniji učenici, „Vukovci„ i đak generacije u školske 2014/2015. godine

Kulturno veče učenika OŠ „Vuk Karadžić„
10. juna 2015.
Obaveštenje za učenike
25. juna 2015.

Naši najuspešniji učenici, „Vukovci„ i đak generacije u školske 2014/2015. godine

Jedna od najlepših svečanosti u našoj školi  svakako je  dodela Vukovih diploma i proglašenje  učenika generacije. Ujedno, na ovoj svečanosti, pohvaljuju se  i sportista  generacije i najuspešniji učenici  od 5. do 8. razreda. Direktor škole,  Jadranka Raičević, s ponosom je, na kraju još jedne školske godine,  mogla objaviti imena ovih učenika i uručiti im zaslužene diplome.

U školskoj  2014/2015. godini  učenica   Lana Đajić proglašena je za učenika generacije  dok su nosioci Vukove diplome sledeći učenici :
Vanja Bera, Marija Nedić, Jovana Kosović, Srna Sukur, Ksenija Blagojević, Dunja Božičić, Luka Pikula, Ana Kosović, Ivana Radulović i Milana Anđelković.

Učenica Srna Sukur je sportista generacije,  dok su najuspešniji učenici ove školske godine :

5.razred – Milica Tomić 
6.razred –Dušica Trbović 
7.razred – Milica Pavićević”
8.razred – Svetozar Maljković  

Angažovanjem Učeničkog parlamenta, koji predvodi pedagog Jelena Bajagić Tot,  kao i ostalih učenika i nastavnika, obezbeđena su  sredstva za nagrađivanje najuspešnijih.

Svečani prijem za učenike, roditelje i nastavnike upriličen je u holu „male„ škole. Ovom prilikom još jednom  smo čestitali veliki uspeh članicama  rukometnog tima, koje su osvojile 3.mesto na republičkom takmičenju sa nastavnicom fizičkog vaspitanja Danijelom Lovre.

SVIM UČENICIMA  – DOBITNICIMA DIPLOMA   OVOM PRILIKOM  ČESTITAMO I ŽELIMO JOŠ BOLjI USPEH U DALjEM ŽIVOTU I RADU !

Foto galerija

Ostavite odgovor