Наши најуспешнији ученици, „Вуковци„ и ђак генерације у школске 2014/2015. године

Културно вече ученика ОШ „Вук Караџић„
10. juna 2015.
Обавештење за ученике
25. juna 2015.

Наши најуспешнији ученици, „Вуковци„ и ђак генерације у школске 2014/2015. године

Једна од најлепших свечаности у нашој школи  свакако је  додела Вукових диплома и проглашење  ученика генерације. Уједно, на овој свечаности, похваљују се  и спортиста  генерације и најуспешнији ученици  од 5. до 8. разреда. Директор школе,  Јадранка Раичевић, с поносом је, на крају још једне школске године,  могла објавити имена ових ученика и уручити им заслужене дипломе.

У школској  2014/2015. години  ученица   Лана Ђајић проглашена је за ученика генерације  док су носиоци Вукове дипломе следећи ученици :
Вања Бера, Марија Недић, Јована Косовић, Срна Сукур, Ксенија Благојевић, Дуња Божичић, Лука Пикула, Ана Косовић, Ивана Радуловић и Милана Анђелковић.

Ученица Срна Сукур је спортиста генерације,  док су најуспешнији ученици ове школске године :

5.разред – Милица Томић 
6.разред –Душица Трбовић 
7.разред – Милица Павићевић”
8.разред – Светозар Маљковић  

Ангажовањем Ученичког парламента, који предводи педагог Јелена Бајагић Тот,  као и осталих ученика и наставника, обезбеђена су  средства за награђивање најуспешнијих.

Свечани пријем за ученике, родитеље и наставнике уприличен је у холу „мале„ школе. Овом приликом још једном  смо честитали велики успех чланицама  рукометног тима, које су освојиле 3.место на републичком такмичењу са наставницом физичког васпитања Данијелом Ловре.

СВИМ УЧЕНИЦИМА  – ДОБИТНИЦИМА ДИПЛОМА   ОВОМ ПРИЛИКОМ  ЧЕСТИТАМО И ЖЕЛИМО ЈОШ БОЉИ УСПЕХ У ДАЉЕМ ЖИВОТУ И РАДУ !

Фото галерија