Јавна нбавка мале вредности: набавака услуга – санација котларнице и дела инсталације централног грејања у ОШ ”Вук Караџић” у Црвенки
3. avgusta 2015.
Нови изглед „велике„ школе
20. septembra 2015.

Свечани пријем „првака„

Свечана приредба   поводом пријема нове генерације ученика који полазе у први разред  организована је 31.08.2015. године са почетком у 10.00 часова  у холу „мале школе „. Приредби су присуствовали директор школе, педагог, психолог, наставници предметне и разредне наставе  а организатори су, по традицији,  ученици 3. и 4. разреда са својим учитељима. Они су пригодним програмом поздравили своје нове другаре и покушали  да им што више  улепшају полазак у школу.

Програм  је,  након добродошлице,   почео  извођењем  поздравне песме  под називом „Родитељима првака„,  а настављен је игром и музиком. Своје умеће на блок флаути  показала је група ученика 3 разреда, уз пратњу  хармонике коју је свирала Светлана Цаушевић, школски библиотекар. Између  рецитала  и дијалога  наступиле су ученице ритмичке секције. За крај програма  чули смо „Савете за родитељ“  у извођењу наших рецитатора. Учитељице Снежана Плавшић, Зора Гојковић и Гордана Маровић  прозвале су своје ученике, након чега су  у пратњи родитеља  пошли у учионице на свој први школски час.
Свим  ученицима првог разреда  честитамо полазак у школу а осталим учениицима  желимо срећну и и успешну нову школску годину !

Фото галерија