Сертификат “Активне школе “ – још једна потврда квалитета !

Дабар 2015
30. oktobra 2015.
Безбедност у саобраћају
5. novembra 2015.

Сертификат “Активне школе “ – још једна потврда квалитета !

Представницима  наше школе- члановима Тима за Активне школе   у Новом Саду ,  у  суботу , 31.10.2015. године  је свечано уручен сертификат програма  “Активне школе”.

Сертификат   додељује  Покрајински секретаријат за спорт и омладину,  школама које посебно воде рачуна о доступности спортских садржаја свим ученицима  и физичким активностима неопходним  за правилан развој .

Сертификат је доделила Маринка Тепић , покрајински секретар за спорт И омладину , на Свечаној конференцији  посвећеној развоју школског спорта , под називом “Активне школе 2 “, у присуству најпозванијих представника који учествују у функционисању школског спорта и доприносе његовом развоју у нашој покрајини: учитеља, наставника и професора физичког васпитања, директора школа, представника локалних јединица надлежних за ову област, Института за јавно здравље Војводине, Факултета за спорт и физичко васпитање у Новом Саду, Министарства просвете – Школске управе Нови Сад, Савеза за школски спорт Војводине и представника нашег побратимског региона Баден Виртемберга (СР Немачка).

Наша школа је једна од осам војвођанских школа које  су испуниле не баш тако “лаке “ услове за стицање акредитације . Стална спортска дешавања попут  турнира , такмичења, спортских сусрета И других манифестација  јесу оно што нашу школу чини “активном”.

С поносом истичемо  да сертификат „Активна школа”,  који нам је овом приликом додељен ,  за родитеље, наставнике, ученике и локалну заједницу, представља ознаку квалитета и посвећености школе здравом одрастању, школском постигнућу и развоју свих наших ученика.

 

Детаљне информације о програму  можете наћи на адреси www.aktivneskolevojvodine.rs

Детаљне информације Стручној коференцији прочитајте на http://www.vojvodina.gov.rs/sr/

Фото галерија