Трећа медаља наших ученика на Олимпијади – Јелена Косовић
15. maja 2016.
Екскурзија трећих разреда
8. juna 2016.

Ленка –наш понос

Недавно смо писали о ученици 2. разреда, Козомора Ленки, која тренира џез балет и изузетно је надарена. Са својом групом балерина  плесног студија “Creative dance” из Врбаса приредили су нам незабораван музички спектакл у Дому Културе а приход од улазница био је наш мали допринос поводом одласка на европско такмичење.

На међународном такмичењу  које је одржано 14. – 16. маја 2016.год. у Оберпулендорфу (Аустрија) они су постигли изузетне резултате. Већ трећу годину за редом са својим тренером и кореографом Елизабетом Матић  освајају бројне дипломе и похвале. И ове  године резултати су сјајни:

1.место –Ленка Козомора и Дуња Булајић, узраст 8-9 год. у категорији опен дуо мини

 1.место – Ленка Козомора, Дуња Булајић, Лукић Ива, Калина Биљенкиј, Сара Врекић, Милена Тривуновић, Татјана Пиварски, Неда Татомиров, Исидора Радић , Александра Бајац узраст 8-9 год у категорији опен мала група  мини.

Ове сјајне девојчице тренирају у плесом студију који је основан 2012. год. и од тада бележе сјајне резултате не само на државним (Нови Сад),  европским  (Аустрија) већ и на светским такмичењима(Пореч).

Овим путем им честитамо и надамо се да ћемо убрзо поново бити у прилици да гледамо наступ ових дивних девојчицау нашој школи. Браво наше балерине !