Добро нам дошли драги прваци !
31. avgusta 2016.
Наставнички „Златни котлић”
10. septembra 2016.

Вести са спортског терена

Прве  дане септембра, сунчане и још увек веома топле, искористили смо да обиђемо спортски терен „Велике“ школе и заиста се уверимо како  сваког дана постаје све лепши.

Наше Школско-спортско друштво и наставници физичког васпитања својски се труде да овај део  простора у „Великој„ школи  учине што пријатнијим и угоднијим  за ученике. На самом уласку  у терен,  још у мају,  направљен је камењар  који сада допуњавамо разним врстама патуљастих, жбунастих и нискорастућих биљака.  Дуж целе ограде терена посађене су мушкатле разних боја које су сада у пуном цвату . Ових дана   температуре су још високе, летње, па смо са наставницом Данијелом Ловре заливали све биљке  на терену. Изненадила нас је и брзина којом су нарасле пауловније посађене  у априлу. Ова нова врста брзорастућих биљака ускоро ће правити лепу хладовину ученицима који играју фудбал и кошарку.

Веома значајно је то што смо на терену добили чесму и тиме је заливање много лакше и једноставније. Патуљасте руже и руже – пузавице такође  су ових дана окопане а трава је покошена. Све  у свему,  велики рад и труд је уложен  али радосна лица ученика  дају нам вољу да наставимо са уређењем овог простора.

У галерији погледајте како наш терен изгледа ових дана.

Фото галерија