„Слатки дани“ уз слатке основце

На Математичком турниру „Архимедеса“ у Београду
13. maja 2017.
Међуокружно такмичење у атлетици
17. maja 2017.

„Слатки дани“ уз слатке основце

Манифестација „Слатки дани у срцу Бачке„  је по први пут организована у нашем месту 13.05.2017.  године а циљ је био представљање специфичности и посебности Црвенке као локалне заједнице.

Део програма у коме су учествовали наши ученици и представљали своју школу почео је у 12.00 часова. Водитељка програма за основну школу била је ученица 6. разреда, Милијана Калуђеровић.

На самом почетку, наступила је Владица Кљајић, ученица 8. разреда,  рецитујући стихове Васка Попе и Мирослава Антића уз музичку пратњу Вукашина Шкрбића и Данила Ђурице на гитари. Након тога, школски хор наступио је са химном наше школе. На бину су, затим, ступили ученици нижих разреда и показали нам шта за њих Црвенка значи. Програм су улепшале чланице ритмичке секције наше школе „Dancing Queens“које су плесале уз песму „Broken heels“ и тиме подстакле сјајну атмосферу ове приредбе. Током трајања програма на видео биму приказана је презентација о раду и успеху ОШ „Вук Караџић“ протеклих година, на којој се виде бројне дипломе и медаље као резултати труда.

Фото галерија