Награђени ђаци генерације из основних и средњих школа
7. jula 2017.
Обавештење о припремној настави
12. avgusta 2017.

Сећање

Дана 19.06. 2017. године напустила нас је Јадранка Раичевић , наша драга директорица…

 Јацо,

сви у школи навикли смо да нас о свему  на време обавестиш и припремиш за нове изазове зато извини што смо сада неспремни, затечени, неми …. Веровали смо да ће твоја снага и животна радост које су те красиле више од свега и овог пута бити победнички спој.

Ова школа без тебе неће бити иста јер нико те никад не може заменити. Ти си нас уиграла, ускладила и повезала толико суптилно и ненаметљиво, у свом стилу. И као што добро направљен сат наставља да ради дуго, дуго након што мајстора више нема тако и ми настављамо даље онако како си нас ти поставила.

Хвала ти,  у име свих нас,  за све што си учинила за свој град, своју школу, своје пријатеље, колеге , децу. Пре свега, хвала ти што си нас научила, да поред својих дужности пронађемо надахнућа, да запамтимо да је изазов важнији од резултата а људскост изнад сваке професије.

Више од лепе речи волела си лепа дела. Иза тебе их је остало небројено.

Обећавамо  ти, да ћемо својим делима чувати сећање на тебе, негујући твоју визију школе и живљења, у корак са временом, према непролазним вредностима, отворених врата и отвореног срца за све учитеље, наставнике, ученике, родитеље….

Тешко подносимо твој губитак и никад те не можемо и нећемо заборавити !

Твоје колега и пријатељи