Семинар „Рад са тешким родитељима„

Дан писмености – описмени се !
8. septembra 2017.
Учитељица Зора покреће децу
15. septembra 2017.

Семинар „Рад са тешким родитељима„

У нашој школи је протеклог викенда, тачније, 09. и 10. 09.2017. године одржан дводневни семинар под називом „Рад са тешким родитељима“. Семинару су присуствовали в.д. директора Наташа Ђерић, психолог Љиљана Дамјановић и око 30 разредних старешина.

Семинар има каталошки број 125, компетенцију К4,приоритет П2, носи 16 бодова а аутори су  Катарина Станић (психолог у Машинској школи „Радоје Дакић“,Београд) и  Катарина Крстић (специјалиста за селекцију и регрутацију, банка Интеза, људски ресурси, Београд).
Општи циљеви овог семинара односе се на  унапређење знања и вештина учитеља, наставника, стручних сарадника  за сарадњу са родитељима који показују тенденцију да отежавају или избегавају сарадњу са школом а неки специфични циљеви су 
стицање знања о основним типовима “тешких родитеља”, разумевање понашања „тешких родитеља, унапређење знања о стресу…Кроз вежбе и примере из праксе наставници су научили технике превазилажења стреса и непријатних ситуацијакао и да препознају типове „тешких родитеља“.

 Наше драге гошће из Београда ,реализаторе семинара, дочекали смо и испратили са осмехом и  ђаконијама куварице Наде, њеном чувеном питом и похованим палачинкама уз жељу да се опет дружимо.   

Фото галерија