Нови смер за „осмаке„ – смер будућности

Oкружно такмичње из физике
13. marta 2018.
Јавна набавка – Санација пода школско-спортске сале у ОШ ”Вук Караџић” Црвенка (ОПН: 45212290)
14. marta 2018.

Нови смер за „осмаке„ – смер будућности

Од прошле школске године у сомборској Гимназији „Вељко Петровић„ отворен је нови, атрактиван смер за све оне који воле програмирање а ученици који га  уписују, током 4 године  стичу изванредну подлогу за студије насвим областима Информационих технологија (ИТ).

Поводом ових новости, у оквиру програма Професионалне оријентације, у нашој школи је 13.03.2018. године са почетком у 17.30 часова, одржан  родитељски састанак коме су присуствовали:директор Гимназије, помоћник директора и један од професора математике. Они су разговарали са заинтересованим ученицима и њиховим родитељима и пружили им све потребне информације о начину припреме за пријемни испит, полагању, смештају у Дом ученика и слично.

 Све оне који су пропустили синоћни састанак а интересује их овај смер, обавештавамо да ће представници Гимназије „Вељко Петровић“ бити  ускоро  наши гости и на Сајму образовања који се сваке године организује за ученике 8. разреда и њихове родитеље.

У међувремену, све информације можете пронаћи и на адреси : http://www.gimnazijaso.edu.rs/gimnazija/racunarski-smer/racunarski-smer.php