Прваци у посети храму Св. Саве у Црвенки
7. novembra 2018.
Пројекат  „Пут до здравља кроз адекватну физичку активност и режим исхране“
9. novembra 2018.

Дан школе – 8. новембар

Новембар је месец пун важних датума и догађаја у нашој школи, а у најважније, свакако,  спада  8.11. када обележавамо Дан школе. Ту манифестацију називамо „Вукови дани“ и  управо  тог датума,  у Дому културе,  одржане су две приредбе (за ниже и више разреде) које су почеле у   12.00 и 13.00 часова.

Водитељи програма су биле ученице 8. разреда,  Милијана Калуђеровић и Ана Радуловић. Приредба је свечано отворена наступом школског хора под вођством наставника музичке културе Кнежевић Предрага. Они су током приредбе извели неколико песама и добили громогласне аплаузе. Овом приредбом  обележили смо и један веома значајан датум а то је 11.11.2018. год. – дан када се навршава 100 година од потписивања  Примирја у Првом светском рату. Тако смо се вратили кроз време и  подсетили  околности у Србији за време Првог Светског рата.  Ученици осмог разреда својом глумом верно су нам дочарали значајне личности тог периода попут Иве Андрића и његових савременика али и чувених војсковођа и јунака српске војске чија се храброст и јунаштво не заборавља. Чланице ритмичке секције такође су имале сјајан наступ за крај програма. Координатори  приредбе биле су наставнице српског језика  Соња Сретовић и Драгана Мандић. Наравно,  нисмо заборавили да наградимо најуспешније учеснике школског  конкурса.

Литерарни конкурс :

1.место –Саша Бјелан 
2.место –Предраг Ђуришић
3.место –Верица Блажић

Ликовни  конкурс :

1.место –Јана Павићевић  (виши разреди)
2.место –Сташа Зорић
3.место -Мила Грубор 

1.место –Радомир Губеринић  (нижи разреди)
2.место –Лена Губеринић 
3.место –Петра  Томић

Похваљујемо све учеснике  манифестације  и још једном честитамо ученицима, наставницима и свим члановима нашег колектива Дан школе !

Фото галерија