Посета успешном предузетнику у локалној заједници
3. juna 2019.
Ученици на часу Технике и технологије представили своје производе
7. juna 2019.

Матурско вече

Овог јуна испратили смо још једну генерацију наших ученика која је успешно завршила осмогодишње школовање.

Матурско вече за ученике 8. разреда одржано је у четвртак, 06.јуна 2019. године, у холу „мале„ школе. Ученици су се окупили око 18.00 часова у својим учионицама где су их  дочекале одељенске старешине: 8/1 Миладиновић Татјана, 8/2 Миладиновић Зоран, 8/3 Крстоношић Оливера и  8/4 Матић Зорка као и  учитељи  Гордана Маревић, Зора Гојковић, Гордана Будимир и Снежана Миљуш.

Након тога, ученици су прошетали главном улицом до „мале„ школе где се прослава одржавала а њихову шетњу испратили су родитељи, родбина и пријатељи који су били ту да увеличају ову свечаност.

Директор школе, Наташа Ђерић, на почетку вечери, у име свих наставника пригодним речима опростила се од матураната, а поздравни говор матураната прочитао је ученик Предраг Ђуришић.Овом приликом, проглашен је и ученик генерације а то је Саша Бјелан и спортиста генерације Сара Ивић.

За посебан и свечан изглед сале као и за укусну и пикантну вечеру побринула, каои увек,  наша куварица Нада Мјеримачка са својим помћницима. Вредна, насмејана и увек на услузи и наставницима и ђацима, Нада је беспрекорно поставила столове и украсила салу да би се наши матуранти осећали што угодније.

У остатку вечери  Ди Џеј Срки је обезбедио сјајну атмосферу музиком коју је бирао. Прослава је у најбољем реду и миру завршена око 24.00 часа.

Овим путем  свим нашим матурантима честитамо завршетак осмогодишњег школовања и желимо сваку срећу у даљем животу !