Прослава дана школе у Новој Црвенки

Медијација за наставнике
31. oktobra 2011.
Дан школе
8. novembra 2011.

Прослава дана школе у Новој Црвенки

Одељење у Новој Црвенки је важан део наше заједнице И ове године одлучили смо да И тамо обележимо наш јубилеј.
Школа у Новој Црвенки изнедрила је велики број успешних људи који су баш овде срицали прва слова , сабирали прве бројеве и одавде се отиснули у свет пратећи свој животни пут.
Ученици комбинованог одељења од И до ИВ разреда припремили су са својом учитељицом Миленком Вуксановић И учитељем Павлом Нићетин пригодне тачке у програму и показали да иако су малобројни имају и умеју толико тога да покажу.
Ученици се делили флајере на којима је стајао написан позив грађанима, родитељима, комшијама и пријатељима из Нове Црвенке да дођу на приредбу.
Градјани Нове Црвенке радо су се одазвали позиву, Дом културе одавно није имао толико посетилаца. Видело се по њиховим лицима да су уживали у приредби коју су наши ученици радо поново приказали пред њима. Неке тачке су поново извођене на БИС.
Жеља нам је да школа у Новој Црвенки и даље живи и ради и буде активни учесник у свим дешавањима како у васпитању и образовању ученика тако и у свим друштвеним догађањима. Ова типична сеоска школа заштићена предивном природом, свежим ваздухом и топлином коју сама мала средина може да пружи има много својих предности кад је образовање ученика у питању. Зато ћемо се сви потрудити, заједничким снагама, да нам школица што дуже траје и да има што више ученика.

Ostavite odgovor