Нина радом и трудом осваја диплломе

Јелена Косовић – ђак генерације и спортиста  генерације  школске 2019/20. године
10. jula 2020.
Семинар “Активно –оријентисана настава  –АОН “
25. avgusta 2020.

Нина радом и трудом осваја диплломе

Ученици који похађају наставу у пројекту обогаћен једносменски рад протекле године учествовали су  на великом броју конкурса, смотри и такмичења и освојили бројне дипломе и признања на које смо веома поносни.

Још једна таква диплома ових дана стигла је у нашу школу. Ученица Нина Бигић  освојила је прву награду  на конкурсу „Деца Србије –деци Кине“.Њен рад изабран је као најуспешнији у конкуренцији од 2000 радова а као вредну награду Нина је осво јила дводневни боравак у научно–образовном културном центру „Вук Караџић“ који се налази у Тршићу.

Ово је  један од бројних конкурса на којима су ученици учествовали за време пандемије. Једна од значајних активности које су ученици радили  у то време је и подршка коју су пружали својим друговима како би што успешније савладали алате за учење на даљину. Међу најактивнијима  био је ученик Душан Матић који је креирао видео записе и пружао помоћ у раду на даљину.

Ученици Нини Бигић желимо још много награда и диплома а уједно свим ученицима захваљујемо на труду и великом ангажовању током протекле школске године.