Бронзана медаља асамблу ОШ „Вук Караџић“ на 53.музичком фестивалу деце Војводине
1. juna 2014.
Турнир у мини –рукомету за 5.разред
3. juna 2014.

Добродошли на час безбедног интернета …

bezbedan_internet_020614Ученици 2-4 одељења били су ових дана наши гости на часу безбедног интернета. „Домаћини„ на часу биле су ученице 5-4 које су их увеле у свет безбедног интернета.

На почетку часа,  ученици су погледали кратки филмић „Сенке„ чији је аутор ученица   Душица Трбовић. (Филм је освојио 1. место на општинском, 1. место на окружном  и учешће на државном такмичењу  из техничког и информатичког образовања).

Након одгледаног  филма, упознали смо ученике са основним правилима при коришћењу интернета.

У краткој и занимљивој драматизацији, коју су ове ученице припремиле, наши мали гости имали  су прилику да виде какве све опасности  вребају на интернету. У разговору са „другацима“, упозориле су их како безбедно и сигурно користити интернет. Наши млађи другари били су веома комуникативни и расположени за сарадњу, па су радо су прихватили да ураде  и кратки тест  познавања интернета који су  осмислиле ове вредне девојчице. У наставку часа  читали смо литерарне радове ученика који су награђени на овогодишњем  такмичењу „Играј безбедно„. На крају, закључили смо да је веома  важно пажљиво користити интернет и друштвене мреже. Заказали  смо следећи сусрет у трећем разреду и обећали још један занимљив час.

Фото галерија