Општинско такмичење –рукомет
1. novembra 2014.
Вршњачки тим и сусрет са хранитељским породицама
5. novembra 2014.

Музички дан „Покажи шта знаш„

karaoke_101014Након бројних  такмичења, дружења и састанака  петак – последњи дан Дечје недеље, наш „музички дан„,   провели смо опуштено  у игри и песми под слоганом „Покажи шта знаш„.

У 12.00  часова почела је дуго очекивана музичка забава –КАРАОКЕ.  Велики број ученика од 5.до 8.разреда се пријавио за учешће  желећи да покажу своје певачке способности. Школско двориште је било испуњено музиком и песмом како учесника, тако и  оних који су дошли да подрже своје другаре а веселој дечјој песми и игри нису могли одолети ни понеки  наставници.

У 16.00 часова сви смо похрлилу „малу„ школу на чувени јесењи вашар. Након уводног програма  наши вредни малишани изнели су  своје рукотворине а тезге су за тили час биле празне. Родитељи, баке деке, комшије и рођаци као и увек у великом броју дошли су да подрже овај догађај који је сваке године све масовнији на велику радост свих нас. Уз ученике нижих разреда своје рукотворине изложили су и чланови Вршњачког тима као и  удружење „Плава птица„ из Куле.

Као круна овонедељних уживања, за више разреде  организована је журка у периоду од 18.00 до 20.00 часова за 5.и 6.разред  а затим од 20.00 до 22.00 часа за 7. и 8. разред уз дежурство наставника. Тиме је означен крај овогодишње  Дечје недеље а ми предлажемо да погледате галерију слика и видео –записе и уверите се колико смо сви уживали ….  вредело је …
Јесењи вашар

Караоке