Sportski susreti sa decom iz naše opštine

Dečja likovna kolonija
7. oktobra 2014.
Radovi sa dečje likovne kolonije
7. oktobra 2014.

Sportski susreti sa decom iz naše opštine

sportski_susret_071014Članovi Školsko – sportskog društva došli su,  prilikom organizacije aktivnosti za Dečju nedelju,  do veoma interesantne ideje koju smo želeli odmah  sprovesti u delo. Naime, dat je predlog da se u sportske aktivnosti uključe i učenici drugih škola iz naše opštine. Poslali smo pozive na adrese svih škola u opštini i krenuli u pripreme.

U utorak , 07.10.2014. godine  stigli su nam učenici  iz Kule,  Lipara, Sivca sa svojim nastavnicima fizičkog vaspitanja i druženje je počelo. Osmislili smo za naše drugare razne šaljive igrice u kojima su svi rado prihvatili da učestvuju. Sportska sala je odjekivala od smeha navijanja i aplauza. Igrao se „hokej –slalom„, žonglirali smo  balon-loptom, nadvlačili uže   uživajući u lepoj i pozitivnoj atmosferi koja je vladala tokom takmičenja. Naravno, nakon zabavnog dela čekale su nas poslastice naše čuvene kuvarice Nade, čiji su specijaliteti neizostavni deo ovakvih manifestacija u našoj školi. Siti i raspoloženi, puni lepih utisaka učenici su razmenili brojeve telefona sa novim drugarima uz obećanje da će do ponovnog susreta doći prvom prilikom ….

Zahvaljujemo kolegama , nastavnicima fizičkog vaspitanja iz susednih škola,  koji su se odazvali pozivu i pomogli da zajednički širimo prijateljstvo i saradnju sa školama iz opštine.

Foto galerija

Ostavite odgovor