Спортски сусрети са децом из наше општине

Дечја ликовна колонија
7. oktobra 2014.
Радови са дечје ликовне колоније
7. oktobra 2014.

Спортски сусрети са децом из наше општине

sportski_susret_071014Чланови Школско – спортског друштва дошли су,  приликом организације активности за Дечју недељу,  до веома интересантне идеје коју смо желели одмах  спровести у дело. Наиме, дат је предлог да се у спортске активности укључе и ученици других школа из наше општине. Послали смо позиве на адресе свих школа у општини и кренули у припреме.

У уторак , 07.10.2014. године  стигли су нам ученици  из Куле,  Липара, Сивца са својим наставницима физичког васпитања и дружење је почело. Осмислили смо за наше другаре разне шаљиве игрице у којима су сви радо прихватили да учествују. Спортска сала је одјекивала од смеха навијања и аплауза. Играо се „хокеј –слалом„, жонглирали смо  балон-лоптом, надвлачили уже   уживајући у лепој и позитивној атмосфери која је владала током такмичења. Наравно, након забавног дела чекале су нас посластице наше чувене куварице Наде, чији су специјалитети неизоставни део оваквих манифестација у нашој школи. Сити и расположени, пуни лепих утисака ученици су разменили бројеве телефона са новим другарима уз обећање да ће до поновног сусрета доћи првом приликом ….

Захваљујемо колегама , наставницима физичког васпитања из суседних школа,  који су се одазвали позиву и помогли да заједнички ширимо пријатељство и сарадњу са школама из општине.

Фото галерија