Припреме за вашар – сарадња са родитељима

О тиму за развој школског програма
30. septembra 2014.
Пројекат и конкурс „ЛАМАП 2014“
2. oktobra 2014.

Припреме за вашар – сарадња са родитељима

priprema_011014Пред нама је Дечја недеља и бројне активности које смо осмислили и желимо да их реализујемо. Међу њима посебно место  заузима, сигурно,  јесењи вашар. Спремили смо прибор  и  материјал  а  вредне  дечје ручице једва су чекале  да почну са радом. Оно што нас највише радује у свему овоме  је несебична помоћ коју  сваке године  пружају  родитељи. У свакој учионици текле су припреме, удружени родитељи и њихови малишани стварали су права уметничка дела.

Забележили смо само део атмосфере у школи ових дана у којоји врви као у кошници ….

Погледајте, како су нам  само  маме, а и по неки тата, били од помоћи приликом израде експоната за  Јесењи вашар. Веште руке родитеља,  мало мање спретне дечије а по стручним упутствима учитеља и ето материјала за вашар, колико хоћеш.

Није да то нисмо могли и сами, али је у друштву било пуно лепше, а и родитељи су се мало поиграли са нама и побегли од досадних, свакодневних, кућних обавеза. Вратили су се у школске клупе и са уживањем лепили, ткали, бојили, цртали, секли…и зато није ни чудо што нам вaшар никад није био лепши и успешнији. Док не дође следећи.

Захваљујемо   свим родитељима који су помогли и допринели остварењу нашег циља а то је пре свега срећа и осмех на лицу сваког детета …..

Поштовани родитељи ,видимо се следеће јесени опет !

Фото галерија