21.Међународни фестивал песника за децу „Булка„ 2014.

Радионица из програма ПО на часу српског језика
28. novembra 2014.
Дабар 2014
3. decembra 2014.

21.Међународни фестивал песника за децу „Булка„ 2014.

bulka_021214Ученици и наставници наше школе још једном су са радошћу прихватили позив организатора  и дали свој допринос успешној реализацији  21. Међународног фестивала песника за децу „Булка„. Фестивал  чији је циљ промоција дечје поезије и фирмација песника за децу,  је одржан у петак, 28.11.2014. године  у Дому културе са почетком у 18.00 часова.

У холу Дома Културе били су изложени ликовни  радови ученика виших разреда који су приказивали симболе нашег места (стари мост, канал, булке …) иако је било веома тешко  изабрати жири је одлучио да се као најлепши  издвоје радови ученика: Вање Бера 8-1, Марије Добрић 7-2 и Анђеле Ромић 6-2 са образложењем да је сваки рад изузетан и показује велику љубав  ученика према свом месту и свему оном што га чини оваквим какво јесте. Стога су ове три ученице  награђене књигама и дипломама, а диплому за учешће у реализацији фестивала  заслужено је добила  и комплетна  ликовна секција ОШ „Вук Караџић„ коју води наставница Весна Лисица.

Ученици  Дарко Козомора 7-4, Луна Јововић 6-2 и  Лука Брајовић 8-3 у већ познатој групи „Дарко, Луна, Лука, Комбе„ показали су своја умећа свирајући акустичне гитаре. Аплаузе публике  је побрао  и  ученик Јокић Драган својим наступом.

Чланице ритмичке секције: Владица Кљајић 6-4, Ивана Радуловић 8-4, Ана Косовић 8-4 и Јована Милетић ( име групе „Dancing qeens“) такође су се допале публици.

Било нам је лепо дружити се са песницима и надамо се поновном сусрету следеће године.

Фото галерија