Спортски дан
7. oktobra 2015.
Позоришна представа „Стоп насиљу“ за ниже разреде
8. oktobra 2015.

Дечја недеља у “малој школи“

Како у „великој„ тако и у „малој„ школи, Дечја недеља била је пуна смеха, радости и разних активности које је Тим за Дечју недељу осмислио, трудећи се да све буде у знаку породице.

У понедељак, првог дана Дечје недеље, ученици су уређивали своје учионице и паное, адекватно теми.

У уторак су нам у госте дошли старији чланови породице – бабе и деде. Тема разговора је била: “Породица некад и сад„. Баке и деке који су  дошли у госте вратили су се у време кад су били млади , присећали су лепих и тешких тренутака у животу и  како се живело у њихово време. Испричали су нам како су се облачили, хранили, каква је некад била дисциплина у школи. Упоређивали смо каква је била породица некад а каква је сад.

У среду је реализован спортски дан. У преподневној смени ученици другог и четвртог разреда одмерили су снаге, спретност и умеће на спортском терену а у поподневној смени то исто су урадили ученици првог и трећег разреда. Спортски дан  улепшали су нам родитељи, који су радо учествовали у спортским активностима док им деца били ватрени навијачи. Поред ученика и родитеља, спортски дух су показале у ичитељице првог и трећег разреда, чијим надметањем се завршио спортски дан.

Петак је дан за чувени Јесењи вашар,  где ученици продају своје рукотворине и покушавају да зараде што више за своје одељење. Вшар је почео у 16.00 часова уз пригодан програм.

Дечју недељу  завршили смо   хуманитарном акцијом „Деца –деци„ а фотографије можетe погледати у галерији слика.

Актив наставника разредне наставе 1-4 разреда захваљује се родитељима ученика на помоћи приликом припреме и реализације Дечје недеље.

Фото галерија