Нове медаљњ за најмлађе каратисте Црвенке на Купу Вовјводине

Еко –акције у Дечјој недељи
7. oktobra 2016.
Припрема часа учитељица Драгана Бокић – I разред – наставна јединица ”Крива и права линија”
20. oktobra 2016.

Нове медаљњ за најмлађе каратисте Црвенке на Купу Вовјводине

Обавештавамо Вас да је у недељу 16. ОКТОБРА 2016. године у Инђији у организацији Карате савеза Војводине је одржан Куп Војводине за полетарце, пионире и наде.

Ката тим Црвенке у саставу: ДУШАН БАЏА, ОГЊЕН ХОРВАТ И ЈОВАН ДАРАБОШ је у екипној конкуренцији  полетараца 2007. годиште у катама освојио 1. место и ЗЛАТНУ медаљу.

У појединачној конкуренцији у катама остварени су следећи резултати:

У конкуренцији пионирки апсолутна категорија  2005. годиште НАЂА ХОРВАТ је освојила 2. место и СРЕБРНУ медаљу, ЛУКА ФОЛК је у конкуренцији пионира 2006. годиште у апсолутној категорији освојио 3. место и БРОНЗАНУ медаљу, ЈОВАН ДАРАБОШ је у конкуренцији полетараца 2008. годиште у апсолутној категорији такође освојио 3. место и БРОНЗАНУ медаљу, док је МИЛИЦА ДАРАБОШ у конкуренцији пионирки 2006. годиште у апсолутној категорији освојила 6. место.

Треба рећи да је ово такмичење поред квалификација за Куп Србије, уједно представљало и квалификационо такмичење за Школско првенство Србије, па су поменути такмичари  и Екипа стекли пласман на поменута такмичења.

На крају, за похвалу су  и први такмичарски наступи наших најмлађих такмичара: Душана Баџе, Огњена Хорвата и посебно ЈОВАНА ЛУКИЋА који је у конкуренцији полетараца 2009. годиште где је било 30 такмичара забележио 2 победе и освојио 6. место.

Куп Србије за полетарце, пионире и наде треба да се по плану одржи 23. октобра.

Сви такмичари КК „Црвенка“ су уједно и ученици основне школе „Вук Караџић“ из Црвенке па се надамо да ћемо и на Школском првенству Србије имати запажене успехе.

Срдачан поздрав:

ПРЕДСЕДНИК КК Црвенка

Борис Рајшли