Донаторски позив за тракасте завесе

Јесењи крос школска 2012/13. год.
23. oktobra 2012.
Дан толеранције –будимо толерантни !
16. novembra 2012.

Донаторски позив за тракасте завесе

И таман када смо мислили да ја коначно све у реду, врели септембарски дани и сунчеви зраци који су немилосрдно ,,тукли,, кроз незаштићене прозоре (јер је дрвеће посечено) направили су ученицима и учитељима приличан проблем.

Окупани знојем често су једва чекали крај наставе да би што пре изашли напоље, потражили хлад и покушали да се колико толико расхладе и освеже.

И тада смо кренули у велику донаторску акцију, односно, директорка школе упутила је 46 позива за донаторством  свима онима са којима школа као јавна установа сарађује  и свима онима који би могли, макар малим делом, помоћи да зграда добије тракасте завесе и да ученицима боравак у учионицама буде пријатнији.

На жалост, од малих предузетника мало се ко одазвао позиву, без обзира на дата обећања, али су зато одговорни људи у фабрици кондиторских производа ЈАФФА  имали много слуха за наш проблем.

Наравно, ШЕЋЕРАНА, која нам никад ни један позив није одбила, и овде се, захваљујући пре свега генералном директору господину Милану Петровићу који има изузетан слух за школу и школске невоље и потребе,појавила као веома значајан донатор и …успели смо.

Тракасте завесе су у складу са бојама на зидовима учионица, а мали ђаци су били пресрећни због новог изгледа учионица.

Срећа је заједничка: и ученичка, наставничка, родитељска и свих оних који су помогли да нам ,,школица,, изгледа онако како изгледа сада, још једном од срца свима ХВАЛА!!!

Донаторска средства упутили су:

  1. ЈАФФА – ген. Директор Бојан Кнежевић  – 500.000 динара
  2. ШЕЋЕРАНА – ген. Директор Милан Петровић – 200.000 динара
  3. АНТОВИЋ ЈЕЛЕНА И МИЛАН -20.000
  4. ЗЛАТНА ЖИТА – Жељко Баровић – 20.000
  5. РАКИТА ДРАГО – 20.000
  6. КАСПЕР – Трбовић Предраг – 10.000
  7. ПЛУС – Десница Дејан – 10.000
  8. АЛДУГО – Алекса Јокић – 10.000
  9. СИГМА – Драган КапичиЋ – 5.000