Приредба поводом школске славе – Свети Сава
26. januara 2018.
Јавна набавка: набавка добара у области енергетике набавка добара – електричне енергије за потпуно снабдевање према техничкој спецификацији (ОПН: 0931000, електрична енергија)
30. januara 2018.

Свети Сава – школска слава

Један од најсвечанијих догађаја у школи је обележавање школске славе 27. јануара, на дан Светог Саве. Тако је било и ове школске године.

Свечана приредба у Дому културе одржана је у 11.00 часова за ниже разреде и у 13.00 часова за више разреде. Координатори преиредбе су били учитељ Жанка Личина, наставник српског језика Соња Сретовић, наставник веронауке Софија Бошњак у сарадњи са наставницима музичке културе, ликовне културе, техничког и информатичког образовања и информатике. Приредба је била посвећена лику и делу Светог Саве кроз песме, приче и анегодоте из живота нашег светитеља.На ову тему  спроведен је и литерарни и ликовни конкурс чији најуспешниј ученици су награђени књигама. На ликовном конкурсу то су: Тара Петковић, Николина Косовић и Катарина Лакић (нижи разреди) и Лидија Трајковски, Дијана Вукчевић и Сташа Зорић. Специјалну награду за учешће добио је Стефан Баџа. На литерарном конкурсу најуспешнији су били Предраг Ђуришић, Милијана Калуђеровић и Невена Јоцић. У нижим разредима Нина Бигић, Калина Хасани и Тара Петковић.

Између две приредбе, у 12.00 часова,  у школи је свештеник Милош Петровић освештао славски колач у присуству ученика, радника школе, директора и школских кумова. Овогодишњи кум школе је Драган Павићевић, директор предузећа ДП „Залив“ из Црвенке.

Око 19.00 часова у ресторану „Кристал“ организована је и свечана вечера којој су поред радника школе присуствовали представници локалне самоуправе, свештеник, прошлогодишњи и овогодишњи кумови.

Свим ученицима и радницима школе честитамо школску славу !

Фото галерија