Уговор о вршењу услуге физичко-техничког и видео обезбеђења
11. aprila 2018.
Позови ватрогасце на 193
20. aprila 2018.

Уређујемо школско двориште

У очекивању  посете представника Покрајинског секртаријата за образовање нашој школи поводом пројекта „Зеленије и чистије школе Војводине“ (у који смо већ неколико година укључени), ових дана покренули смо акцију уређења школског дворишта.

Окопали смо и залили старе а затим  посадили нове биљке. На спортском терену  ограду   сада красе нове мушкатле и понеки нови цвет на камењару. Tравњак је покошен а руже орезане.

Тује које су посађене јесенас окопали  смо а др. Рокић (предствник Ротари клуба) обезбедио је и квалитетну прехрану  која је неопходна за ове биљке.

У првом делу дворишта посадили смо такође нове врсте дрвећа и цвећа како би боравак у нашем дворишту био што лепши и пријатнији. Тако су у нашем дворишту своје место нашле следеће биљке: кисели руљ, рањеник, украсна лозица, зечје уши, кадифа …

Допунили смо храном  и мале  хранилице за птице које су  направили наши другари из дечјег боравка.

 Ученици од 5. до 8. разреда били су веома расположени да помогну улепшавању школског простора па су веома предано ашовили, копали рупе за садњу, доносили воду  и зато овом приликом похваљујемо све оне  који су учествовали у уређењу школског дворишта.

Фото галерија