Још једна награда нашој школи
23. decembra 2011.
Конкурс Свети Сава
27. januara 2012.

Новогодишње дружење у Плавој птици

Ученички парламент наше школе донео је одлуку о овогодишњем новогодишњем дружењу са становницима Плаве птице (ментално недовољно развијеним особама).
Нши другари су нацртали своје новогодишње жеље а Ученички парламент је акцију спровео у дело. Журило се на све стране да се купе одоговарајући поклони,ако не идентични нацртаним жељама а онда макар слични. Лепо упаковане поклоне и са пуно добрих жеља и порука отишли смо у госте.
Нећемо пуно причати о томе како нам је било, довољно је погледати фотографије на којима блистају осмеси и домаћина и гостију. Искористили смо прилику па смо им уручили поклон – новчани износ од 21000 динара – такође дар ученика наше школе, прикупљен у време спровођења хуманитарне акције ,,Деца-деци,, током Дечије недеље, тј, до краја октобра.
Овог пута нисмо се одлучили да обиђемо њихове нове стамбене просторије већ нас је више привукла жеља да присуствујемо генералној проби приредбе за родитеље која се одржавала баш тог дана. Уживали смо у понуђеном и виђеном програму и задовољни отишли кући.
Хуманост ученика наше школе заиста нема граница и спроводећи овакве акције на путу су да буду изузетни људи високо моралних квалитета. Браво за све учеснике акције а захвалнице добијене у Плавој птици украсиће зидове школе.