И предузетници и чувари своје околине
1. oktobra 2019.
Компанија ”Сигма” из Црвенке донирала интерактивну таблу ОШ ”Вук Караџић”
3. oktobra 2019.

У Народној скупштини

Још један доказ да су  учење, рад и труд праве вредности је и наша ученица Нина Бигић  која је добила диплому и вредну награду на данашњем пријему у Народној скупштини. Међу ученицима из целе Србије који су учествовали у пројекту „Мост разумевања –међугенерацијска солидарност „ она је  освојила 1. место за свој рад.

У пратњи своје наставнице Јелене Керекеш она је присуствовала свечаном пријему у Народној скупштини у уторак, 01.10.2019. године Свечаност је отворила председник Народне скупштине Маја Гојковић а присутнима су се обратили  повереник за равноправнст  Бранкица Јанковић и  државна секретарка у Министарству просвете, науке и технолошког развоја Анамарија Вичек.

Нина Бигић обратила се такође присутнима и захвалила на урученим наградама. Након церемонијалног дела за награђене ученике и њихове наставнике приређен је коктел и закуска. У холу скупштине отворена је изложба  најуспешнијих ликовних радова и фотографија међу којима су се нашли и радови наших ученика: Јелене Косовић 8/1, Николине Косовић 6/3, Милице Дамјановић 6/1, Ратка Васића 8/4, Луке Ковачевића 6/1  и Иве Абутовић 6/1, које овом приликом похваљујемо.

Овај пројекат  је реализован на часовима обогаћеног једносменског рада у оквиру Радионице за филм и фотографију.

Захваљујемо свим ученицима који су учествовали у пројекту и још једном честитамо Нини Бигић која је поред дипломе освојила мобилни телефон као награду.

Фото галерија