I preduzetnici i čuvari svoje okoline
1. oktobra 2019.
Kompanija ”Sigma” iz Crvenke donirala interaktivnu tablu OŠ ”Vuk Karadžić”
3. oktobra 2019.

U Narodnoj skupštini

Još jedan dokaz da su  učenje, rad i trud prave vrednosti je i naša učenica Nina Bigić  koja je dobila diplomu i vrednu nagradu na današnjem prijemu u Narodnoj skupštini. Među učenicima iz cele Srbije koji su učestvovali u projektu „Most razumevanja –međugeneracijska solidarnost „ ona je  osvojila 1. mesto za svoj rad.

U pratnji svoje nastavnice Jelene Kerekeš ona je prisustvovala svečanom prijemu u Narodnoj skupštini u utorak, 01.10.2019. godine Svečanost je otvorila predsednik Narodne skupštine Maja Gojković a prisutnima su se obratili  poverenik za ravnopravnst  Brankica Janković i  državna sekretarka u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Anamarija Viček.

Nina Bigić obratila se takođe prisutnima i zahvalila na uručenim nagradama. Nakon ceremonijalnog dela za nagrađene učenike i njihove nastavnike priređen je koktel i zakuska. U holu skupštine otvorena je izložba  najuspešnijih likovnih radova i fotografija među kojima su se našli i radovi naših učenika: Jelene Kosović 8/1, Nikoline Kosović 6/3, Milice Damjanović 6/1, Ratka Vasića 8/4, Luke Kovačevića 6/1  i Ive Abutović 6/1, koje ovom prilikom pohvaljujemo.

Ovaj projekat  je realizovan na časovima obogaćenog jednosmenskog rada u okviru Radionice za film i fotografiju.

Zahvaljujemo svim učenicima koji su učestvovali u projektu i još jednom čestitamo Nini Bigić koja je pored diplome osvojila mobilni telefon kao nagradu.

Foto galerija