Састанак тима за ,,Активну школу,,
24. decembra 2014.
Радионица бр 12 : сазнајем преко интернета куда после основне школе
29. januara 2015.

Школска слава

У  уторак , 27.01.2015. г. одржана је у нашој школи свечаност поводом обележавања школске славе. Свечана приредба за ученике виших разреда почела је у 10.00 ч. у Дому Културе а потом, у 12.00  часова, за ученике од I до IV разреда у  школској спортској сали.

Свечаности су присуствовали прошлогодишњи кумови школе, Милован и Наташа Ђуричковић, као и новоизабрани кум школе Иванић Братислав. Приредба је отпочела химном „Ускликнимо с љубављу„ а славску свећу упалио је ученик VII разреда Ристић Ђорђе. Свештеник Предраг Толимир освештао је славски колач и заједно са ученицима прочитао молитву за  родитеље, ученике и наставнике. Након тога отпочео је програм чији су организатори били наставник српског језика Шикора Слађана  и учитељица Снежана Плавшић. Водитељи програма били су  ученице Милана Анђелковић и Ања Андријашевић Поред школског  хора чији су чланови извели неколико  песама („Рјабинушка„, „Свети Саво мудра главо „) у програму су наступили чланови фолклорне секције које је припремила кореограф Бештић Весна и добили велики апалауз. Ученица VI разреда Владица Кљајић рецитовала је песму  „Небесни звуци„ Војислава Илића. Изабрани  ученици VII-4  и VII-3  носили су пароле које су представљале највеће  вредности и духовна богатства које треба да поседујемо  и којима да стремимо. Ученице трећег разреда извеле су  скеч „Свети Сава и ђаво„.

Као  и сваке године, успешно је реализован ликовни и литерарни Светосавки конкурс  за који су ученици припремили велики број радова.

Међу ликовним радовима  који су били изложени у холу Дома Културе  као најбољи издвојили су се :

1.место – Гаја Бракус  VI-3
2.место – Милица Грубор VI-4 , Милица Мучибабић  VI-4
3.место –Драгана Димитрић VIII-2, Вељко Сенић  VIII-2

У категорији  нижи узраст ( I-4 разред) књигама су награђени :

1.место –Ања Поповић IV-3
2.место –Ана Матин III-1
3.место –Василије Бркић  III-1

У вечерњим часовима у ресторану „Кристал „ организована је  свечана вечера на којој су уручени поклони радницима школе који су ове школске године  постали пензионери.

Фото галерија