Поклони за ђаке – прваке
13. septembra 2016.
Донација Фабрике шећера
20. septembra 2016.

На летњем кампу у Темерину

Наставница немачког језика, Виолета Комазец са ученицама   Анђелом Маревић И Милом Стојовић боравила је за време распуста у летњем кампу немачког језика.

Летњи камп је у периоду 17.-26. августа 2016. године одржан у ОШ “Петар Кочић” у Темерину. Учествовало је 30 ученика 5. и 6. разреда из Темерина, Новог Сада, Бегеча, Црвенке и Бијелог Брда (Хрватска), који су кроз 5 радионица: филм, музика, књижевност, креативна радионица и путовање кроз Немачку побољшали своје знање и активно користили немачки језик.

.Учесници кампа су на завршној манифестацији, одржаној у петак, 26. августа са почетком у 18.30 часова у Културном центру „Лукијан Мишицки” у Темерину, показали колико су се за време кампа добро забављали. Присутној публици су показали краткометражни филм, песме са којима су увесељавали свакодневи боравак у кампу, позоришни комад „Принц жабац” као и квиз којим су показали своја новостечења знања.

Радионице су осмишљене кроз сарадњу између наставника немачког језика из Србије и доцената/студената Педагошког Факултета из Вајнгартена у Немачкој, а циљ им је био да на занимљив и атрактиван начин олакшају и приближе деци у почетном стадијуму учења немачког језика усвајање истог.