Додела награда на конкурсу ДИГИТАЛНИ ЧАС 2011/2012. год.
20. aprila 2012.
Мали фудбал – велики успех !
27. aprila 2012.

Сајам образовања у Сомбору

Сајам под називом ,,Свет рада и образовања ,, одржан је 24.априла 2012. у Градској хали “Мостонга” у Сомбору од 11,00 до 17,00 сати. Организатори су били :
Национална служба за запошљавање- филијала Сомбор- у сарадњи са Регионалном привредном комором, Школском управом и општинама Апатин, Кула и Оџаци .
Ученици завршних разреда основних и средњих школа са територије Западнобачког округа заједно са својим родитељима и наставницима имали су прилику да посете овај Сајам како би се на прави начин упознали са профилима и звањима које нуде средње школе у округу .Сајам су отворили Јасна Миљеновић, директор НСЗ, градоначелник града Сомбора Немања Делић и помоћница Покрајинског секретаријата за рад и запошљавање Анита Бертић.
На Сајму су биле представљене скоро све средње сколе из округа а ученици су могли да додју до информација које би им помогле при доношењу одлуке о будућем занимању .
Огњен Трбовиц, ученик 8.разреда , представио је нашу школу и свој рад који је награђен на конкурсу ЦНТИ ,,Енергија је свуда оконас ,, из области мултимедијалне презентације. Ученици су обишли све штандове у хали и могли да разговарају и са ученицима и са професорима одабране школе.После обиласка Сајма ученици су били задовољни начином на који су средње школе представиле своје предности и капацитете.