Мини рукомет лига (15.-20.март 2012.)
21. marta 2012.
Мислиша 2011. године у ОШ ”Вук Караџић”
28. marta 2012.

Дани информатике у школама Војводине 2011.

Завршна манифестација акције

Дани информатике у школама Војводине 2011.

У уторак, 6.03.2012. године у 12 часова на Економском факултету у Новом Саду одржала се завршна свечаност и додела награда најуспешнијим школама, професорима и ђацима у акцији Дани информатике у школама Војводине. Том приликом најбољој школи из подручја информатике по други пут је уручена плакета „Стјепан Хан“ по имену доајена из области информатике. Покровитељи пројекта су Покрајински секретаријат за образовање управу и националне заједнице, Центар за развој и примену науке, технологије и информатике и Економски факултет из Суботице.
JОвај важан догађај није прошао без нас!
У овом циклуцу акције 2011 за најуспешнију школу у укупном пласману проглашена је Техничка школа из Кикинде која ће бити други носилац плакете „Стјепан Хан“.
Наша школа, ОШ “Вук Караџић” Црвенка је награђена за велики допринос бази знања радовима својих професора у подпројектима „Ревија образовних софтвера“ и „Креативна употреба интерактивне табле“.
За учешће и допинос бази знања образовним софтверима прилагођеним употреби у раду са интерактивним таблама награђене су наше наставнице:
• Татјана Миладиновић, наставница хемије
• Мирјана Сандић, наставница информатике и рачунарства
Поред ових награда додељене су и награде: за изузетан допринос на пољу стручних усавршавања просветних радника, за успешно менторство за професоре који су имали највише успеха на такмичењима из информатичких области са својим ученицима, за најбољи лични допринос „Бази знања“ образовним софтверима личне израде, за учешће и допинос бази знања образовним софтверима, за упешно учешће на такмичењу у категорији „Мултимедијалне презентације“ и награда за одличан школски веб сајт.
Ово је друга година за редом да смо похваљени и награђени и зато смо врло поносни. Вредно ћемо радити и ове године не би ли наставили ову лепу традицију.