Нови систем учења за нове генерације
28. aprila 2012.
Енглески језик III разред
8. maja 2012.

Родитељски за осмаке

 
Родитељски састанак за родитеље уценика 8. разреда
За родитеље ученика осмих разреда ,у петак 04.05.2012. у кино сали,организован је групни родитељски састанак са следећим Дневни редом :
1. Заврсни испит
2..Професионалана оријентација
3 .Конкурс и упис ученика у средњу шк. 2011/ 12 г
4 .Презентација Средње стручне школе из Црвенке
Родитељски састанак су организовали : педагошко-психолошка служба , директор школе и одељенске старешине ученика 8.разреда.
Директор школе, Јадранка Раичевић , обративши се родитељима ученика ,истакла је важност одлуке пред којом се ученици завршног разреда налазе. Срдачно, као и увек , позвала је родитеље да се активно укључе и помогну својој деци у припремама за полагање пријемног испита.
Родитељи су затим погледали мултимедијалну презентацију коју је образложила психолог школе, Љиљана Дамјановић. Она је још напоменула које су најчешће грешке при избору занимања и понудила помоћ и савет ПП службе и родитељима и ученицима.
Педагог Јелена Бајагић-Тот упознала је родитеље ученика са важним датумима , условима конкурса и потребном документацијом коју је непходно припремити.
Завршну реч имао је директор Средње Стручне школе Драган Баџа, који је нагласио погодности и предности уписа у ову школу.